Image

E-Posta Gizlilik Eki

Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Bu e-posta ve/veya ekleri gizli bilgi içermektedir ve sadece gönderilen kişiye yöneliktir. Bu e-postanın muhatabı değilseniz veya içeriği ile ilginiz yoksa, Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş.’nin onayı olmaksızın bu e-postanın okunması, değiştirilmesi, kopyalanması, üçüncü kişilere açıklanması, yayınlanması, ifşa edilmesi veya iletilmesi yasaktır. Aksine davranış, hukuki ve cezai sorumluluğunuza yol açabilir. Bu e-postanın gönderilmek istendiği kişi değilseniz (ya da bu e-postayı yanlışlıkla aldıysanız), lütfen yollayan kişiyi hemen haberdar ediniz ve e-postayı sisteminizden derhal siliniz. Ayrıca, bu e-posta ve ekindeki dosyaları virüs bulaşması ihtimaline karşı taratınız. Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş. bu e-posta ile taşınabilecek herhangi bir virüsün neden olabileceği hasarın sorumluluğunu kabul etmez.

Bu e-maile cevap vererek göndereceğiniz e-mailler bünyesinde bulunan kişisel veriler outlook sistemi üzerinden toplanmakta olup, 6698 sayılı kanunun 5/2-c veya 5/2-f maddelerindeki hukuki sebepler kapsamında sözleşmenin kurulması ve ifası ile ilgili olma ve meşru menfaatler kapsamında işlenmektedir. Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş.’ne tarafınızca gönderilen kişisel verilerin mevzuata uygun olarak elde edildiği ve bu kişisel verileri ile ilgili gerekli teknik ve idari tedbirlerin tarafınızca alındığı kabul edilmektedir. Mailleşme yoluyla veri sorumlusu Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş.’ne iletilen kişisel verileriniz ile ilgili 6698 sayılı kanunun 11. maddesi kapsamındaki haklarınızı kullanabilirsiniz. Konu hakkındaki detaylı bilgileri “http://mabelmamak.com.tr/“ adresindeki kişisel veri koruma politikamızda bulabilirsiniz.

Mabel A.Ş.

Adres
Şafaktepe Mahallesi Hakan Caddesi Platin Evleri No: C/18 Mamak/ANKARA

Telefon
+90 (312) 557 51 21

Telefon
+90 (312) 557 52 43

E-Posta
info@mabelmamak.com.tr