Image

İletişim Formu Aydınlatma Metni

Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İLETİŞİM FORMU AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş tarafından hazırlanmıştır.  

  1. Veri Sorumlusunun Kimliği

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş. tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

Veri Sorumlusu’nun;

Unvanı: Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş.

İnternet Adresi :  http://mabelmamak.com.tr/

Telefon Numarası : +90 (0312) 557 51 21

E-Posta Adresi : mabel@mabelmamak.com.tr

Adresi : Şafaktepe Mahallesi Hakan caddesi Platin Evleri No: C/18 Mamak/ANKARA

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelere uygun olarak aşağıda belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler çerçevesinde işlenmektedir. www…………….tr adresinde bulunan “İletişim Formu’nu” doldurmanız halinde “Ad-Soyad, E-Posta, Konu, Mesajınız" gibi kişisel verileriniz, tarafınızca oluşturulan iletişim talebi kapsamında Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik A.Ş.tarafından sizinle iletişim kurulması, talep, şikâyet ve önerilerin değerlendirilmesi ve sonuca kavuşturulması amaçlarıyla 6698 sayılı kanunun 5/2-f maddesinde yer alan meşru menfaat hukuki sebebi uyarınca işlenmektedir.

  1. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Şirketimiz kişisel verilerinizi ziyaret etmiş olduğunuz web sitesi/İletişim formu aracılığı ile toplamaktadır. Bunun yanı sıra başka yöntemlerle Şirketimiz ile iletişime geçerek açıkladığınız durumlarda da kişisel verileriniz toplanmaktadır.

Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’unun 5/2-ç ve 5/2-f maddelerindeki hukuki sebeplere dayalı olarak yukarıda belirtilen amaç ve hukuki sebepler doğrultusunda işlenecek olup, kanuni süreler boyunca işlenecek ve sınırlı süre muhafaza edilecektir.

 

 

 

  1. Kişisel Verilerin Aktarılması

Şirketimiz  yukarıdaki amaçlar ve hukuki sebepler doğrultusunda işlenen kişisel verilerinizi birlikte faaliyetlerini yürüttüğü ve/veya işin yerine getirilmesi için paylaşılması gereken üçüncü kişi iş ortaklarıyla veya kanunen yetkili kamu ve özel kurumlardan talep edilmesi durumunda 6698 sayılı kanunun 5/2-ç maddesi uyarınca kişisel verilerinizi paylaşılabilecektir.

  1. İlgili Kişinin Hakları

Şirketimiz bünyesinde kişisel verisi işlenen gerçek kişiler Kanun'un 11. maddesi uyarıca aşağıdaki haklara sahiptirler:

  • Kişisel verisinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

İlgili kişi bu haklarına ilişkin taleplerini Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ'e uygun bir şekilde iletebilir. Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile talep dilekçenizi bizzat elden teslim edebilir, noter kanalıyla veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen diğer yöntemler ile iletebilirsiniz.

İlgili kişinin talepleri en kısa sürede ve nihayetinde en geç otuz (30) gün içerisinde ücretsiz olarak değerlendirilip karara bağlanacaktır. Değerlendirme ve karar verme işleminin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır.

Mabel A.Ş.

Adres
Şafaktepe Mahallesi Hakan Caddesi Platin Evleri No: C/18 Mamak/ANKARA

Telefon
+90 (312) 557 51 21

Telefon
+90 (312) 557 52 43

E-Posta
info@mabelmamak.com.tr